top of page
bgImage

Traject FOCUS op je DESIGN

Wil jij jouw unieke en specifieke manier ontdekken om jouw intuïtie te belichamen?

Wil je ontdekken hoe jij energetisch in elkaar zit?

Wil jij jouw authentieke zelf ontdekken?

Wil je jezelf bevrijden van people pleasen en conditioneringen?

Wil je meer voeling krijgen met je intuïtie?

Wil je die intuïtie meer ruimte geven?

Wil jij het leven leiden dat echt klopt voor jou?

Dan is dit traject voor jou want je zal het gemak ervaren van het focussen op je energetische blauwdruk in de natuur met de kracht van het onderbewuste.

 

 • We gaan op ontdekkingstocht naar jouw innerlijke kompas met Human Design als oriëntatiepunt.
 • Op basis van jouw geboortedatum, -plaats en uur bepalen we jouw energetische blauwdruk die een mogelijke puzzelstukjes bevat over hoe jouw energie het makkelijkst stroomt, hoe jij makkelijkst intuïtief kan beslissen en nog zo veel meer.
 • Tijdens de sessies gebruiken we de natuur als ingang naar jouw onderbewuste om de overtollige balast uit jouw rugzak te halen.
 • Tussen de sessies focus je op 1 element uit je human design om bewust jouw intuïtie te leren inzetten.

 

bgImage

De impact van werken met het onderbewuste.

Merk je dat je er maar niet in slaagt om je leven zo vorm te geven zoals jij dat verlangt? Dan is de kans groot dat je automatisch reacties je onbewust tegenhouden om je ten volle te ontwikkelen en het leven te leiden dat past bij wie je echt bent.


Ons onderbewuste regelt 95% van ons functioneren. Het staat in voor alle lichaamsprocessen zoals ademhalen, je spijsvertering etc. Daarnaast regelt het je automatische reacties zoals je stressrespons maar ook gedrag dat je aangeleerd hebt. Je kan hierbij slechts voor 5% van je gedrag bewust kiezen.


Het onderbewuste werkt trouwens miljoenen keren sneller van je bewuste mind. Dit maakt dat je veel sneller impact kan maken. Wil je dus meer impact op je leven, dan is het belangrijk om ook je onderbewuste in te schakelen om jou te ondersteunen in het bereiken wat je wil.De natuur als spiegel van je onderbewuste

Door je onderbewuste te projecteren op een stukje natuur, krijg je rechtstreekse toegang tot je onderbewuste via associaties, gevoelens en andere impulsen die in jou wakker worden. Je kan dit vergelijken met wat therapeuten doen door je een inktvlek te laten zien om zicht te krijgen op wat er allemaal in je onderbewuste speelt.


Daarnaast kan je het stukje natuur waar jij jouw onderbewuste op projecteert, gaan verkennen. Zo krijg je een heleboel meer informatie dan wanneer je in je hoofd blijft zitten. Op deze manier kom je dus ook uit je tunnelvisie en vergroot je perspectief op de situatie waarin je vastzit.


Door je impulsen te volgen in zo een oefening onder mijn begeleiding, kan je makkelijk beweging creëren en energetische shifts ervaren.
bgImage

Dit zeggen klanten over werken in de natuur:

Valerie 41j:


Het is magisch om te ervaren hoe Wendy je als natuurcoach door een situatie begeleidt. Ze stapt met je mee op jouw pad, stelt de juiste vragen op het juiste moment. Ze laat de antwoorden vanuit jezelf komen terwijl ze voor haar al vaak eerder zichtbaar zijn. Wendy neemt haar tijd om alles te exploreren, ze speelt in op de zaken die zich tonen in de natuurelementen. Wondermooi om te ervaren hoe jouw specifieke vraag of situatie ontward wordt onder begeleiding van Wendy en met de natuur als magisch decor. Praktisch:

TRAJECT FOCUS OP je DESIGN

Statiestraat 61, 3390 Tielt-Winge

8 sessies van 1u:

 • 1 mini-reading waarin we de basics overlopen van jouw unieke energetische blauwdruk.
 • + 7 sessies waarin we meer ruimte maken door de overtollige ballast uit je rugzak te halen.

investering*: 699 euro/799 euro/899 euro te betalen na de eerste sessie

*glijdende schaal volgens jouw inkomen (dat ken jij het beste) - betaal je 899 euro dan schenk je iemand anders met minder inkomen een lagere prijs

 

Wil jij het gemak, de snelheid en de kracht van verbinden met je onderbewuste in de natuur ervaren en meer ruimte creëren voor plezier, voldoening en levensvreugde?

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel, moeder van twee prachtige zonen van 8j en 4j. Ik hou van persoonlijke groei, de natuur en dansen. Samen met mijn partner leef ik in het prachtige Tielt-Winge.


Sinds 2019 ben ik gebeten door Human Design. Het bracht me een zucht van opluchting. Ik snapte eindelijk waarom al dat werken aan mezelf maar weinig opbracht. Human Design toonde me dat ik eigenlijk nog steeds anderen hun kompas aan het volgen was i.p.v. mijn eigen unieke intuïtie te volgen. Ook de wijsheid van mijn lichaam kreeg hierdoor de plek die het verdient bij het nemen van beslissingen. Daardoor gaat alles zo veel makkelijker nu en accepteer ik wie ik ben en hoe ik energetisch bedraad ben. 


De kennis van mijn eigen unieke Design stelt me in staat om  zeer gericht alle conditionering aanpakken die mijn innerlijke kompas maskeren.


Bovendien ontdekte ik doorheen de jaren hoe gemakkelijk het was om via de natuur toegang te krijgen tot mijn eigen onderbewuste en hoe snel ik resultaten boekte nu ik ook die andere 95% van mijn (onderbewuste) mogelijkheden kon inzetten om mijn stressbalans te vergroten.


Hierdoor ben ik zelf geëvolueerd van een onzekere people pleaser naar een krachtige en intuïtieve vrouw. Ik weet steeds beter wat bij mijn past en wat ik zelf belangrijk vind. Uitdagingen op mijn pad, pak ik met gemak aan en ik wil jou laten meegenieten van mijn opgebouwde expertise zodat jij ook die doorbraken mag ervaren waar je naar verlangt.


F.A.Q.

Wat breng ik mee?

 • Een schriftje om in te noteren indien je dat wenst.
 • Kledij aangepast aan het weer (bij zon of wat natter weer).
 • Zonnecrème en/of muggenmelk indien nodig.
 • Plastic zak om eventueel op de zitten..
 • Wat bij regenweer?
 • Bij regenweer gaan we met aangepaste kledij op pad of coach ik jou in mijn praktijkruimte
 • Hoe betaal ik?
 • Je kan 799 euro overschrijven op naam van Leylani's Bron op rekeningnummer BE09 9734 1549 2157 met vermelding van je NAAM + Focus op Design.

Wat als ik nog een andere vraag heb?

Ik ben ondernemer. Kan ik een factuur krijgen?

 • Dat kan zeker. Vermeld dit bij de inschrijving en geef je gegevens, dan bezorg ik de factuur.

Kan ik nog wat meer info krijgen over wat Human Design eigenlijk is?


bottom of page