top of page
bgImage


Samen op innerlijke reis langs je onderbewuste naar meer voldoening, ruimte en vreugde.

Zit jij ook zo vast in je hoofd?

Sputtert je lichaam tegen?

Blijft er geen energie over voor wat jij belangrijk vindt?

Blijf je maar in hetzelfde rondje draaien?

Mis je plezier, vervulling en levensvreugde?


Wanneer het antwoord op 1 van deze vragen ja is...

dan is het tijd om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken.


Wist je dat je hoofd maar 1/7 van je lichaam omvat?  Hoog tijd om dus om ook naar die andere 6/7 van je lijf te luisteren.  


Vaak zijn we het namelijk verleerd om naar ons lichaam te luisteren of begrijpen we de signalen niet (meer). Daardoor blijven we in rondjes lopen en leiden we een leven dat niet echt bij ons past. 


Daarom gaan we samen op reis tijdens een traject en ontdekken we via je onderbewuste de verborgen oorzaken van blokkades en uitdagingen in je leven. We pakken de conditionering aan die je belemmert om naar je eigen intuïtie en lichaam te luisteren om zo een leven leiden met meer vervulling, plezier en energie. 


Tijdens de sessies halen we dus de overbodige ballast uit je rugzak. Want zeg nu zelf, wie wil er nu niet zijn rugzak lichter maken om meer speelruimte te hebben?


Er zijn 4 reisroutes die je naar een meer authentiek, belichaamd leven leiden waardoor je meer voeling met je lichaam en intuïtie hebt. Afhankelijk van de reisroute die je kiest, focussen we in je traject op specifieke wegwijzers die je helpen om gaande weg je eigen innerlijke kompas beter te voelen en ook effectief te volgen. Waarom zou je dus blijven die energie en tijd verspillen aan piekeren en beslissen vanuit je hoofd?


Geen idee welke reisroute kiezen? Dat is geen enkel probleem. Je komt altijd eerst op GRATIS intakegesprek. Daarin kijken we naar wat je nodig hebt, of we op dit moment ideale reispartners zijn en welke reisroute er op dit moment het beste bij jou past.


Ontdek hieronder meer over de avontuurlijke reisroutes langs je onderbewuste die je leven zullen verrijken!


Ontdek jouw handleiding

Focus-traject

Deep-Impact-traject

Tijdens je gratis intakegesprek-gesprek bepalen we 

wat jouw ideale reisrou​te is op dit moment.

bgImage

Dit zeggen klanten over werken met mij:

Over werken met de natuur als ingang tot het onderbewuste:


Valerie 41 j:

Het is magisch om te ervaren hoe Wendy je als natuurcoach door een situatie begeleidt. Ze stapt met je mee op jouw pad, stelt de juiste vragen op het juiste moment. Ze laat de antwoorden vanuit jezelf komen terwijl ze voor haar al vaak eerder zichtbaar zijn. Wendy neemt haar tijd om alles te exploreren, ze speelt in op de zaken die zich tonen in de natuurelementen. Wondermooi om te ervaren hoe jouw specifieke vraag of situatie ontward wordt onder begeleiding van Wendy en met de natuur als magisch decor. 


Agna 34j:

Ik vond het heel moeilijk om mijn RUST te nemen. 

Er was altijd wel iemand die iets van mij wou of iets dat ik dringend moest doen. Door natuurcoaching voel ik meer en meer dat ik mezelf toesta om grenzen te trekken en dat ik me daar ok bij voel. Het schuldgevoel dat ik hier vroeger bij had en het oordeel over mezelf, krijgt geen gehoor meer.

Ik voel dat ik volgens mijn eigen tempo mag leven. Dat ik authentieker ben door echt mijn grenzen aan te geven tot in het kleinste detail.Over Human Design als focus:


Joke 26j:


Human Design heeft mij vooral geholpen om dingen te aanvaarden en van mijn partner nu ik weet dat hij eigenlijk anders in elkaar zit dan ik. Waarom botsen we. Wat is een kwestie van aanvaarden en waar kunnen we aan werken? We zijn anders op een aantal vlakken en dat geeft niet. We vullen elkaar aan en daarnaast is het voor mij een kwestie van mij als een zeef op te stellen (ipv als een spons voor zijn emoties).Over het deep-impact traject:


Mia 30j:

Het gaf mij antwoorden. Jouw gevoel naar de situatie toe heeft me veel geholpen omdat jij het ook vanuit een ander perspectief kon zien. Vooral het aanvoelen van jou was voor mij iets dat juist voelde. Uiteindelijk heb ik zo door dat traject bij jou mijn onderbewuste kunnen laten spreken en zijn er daar antwoorden uitgekomen die ik gebruikt heb om verder te geraken door die periode.


Sandrine 38j:

Toen ik bij Wendy terechtkwam zag ik het echt niet meer zitten. Ik verzoop in de problemen en kon precies geen kant meer op. Normaal ben ik iemand die heel creatief is maar ik was precies niet meer in staat om mijn talenten te gebruiken. Mijn zaak liep voor geen meter en er was ook veel spanning in mijn gezin.


Ik had al veel ervaring met coaching en andere (alternatieve) methodes voor persoonlijke groei maar het leek alsof niks nog hielp om uit deze situatie te geraken. Na mijn traject met Wendy heb ik terug moed en ademruimte.


Dus als je merkt dat je telkens tegen iets aanloopt, een wederkerend fenomeen, dan is dit wel een zeer diepgaande en snelle manier om via je onderbewuste zaken op orde te zetten, om weer op een 'nieuwe manier' verder te kunnen gaan in het leven. Ideaal om blokkades op te heffen en te helen. Om wat je in het leven wil bereiken, weer open te trekken. Wendy kan ook goed aanvoelen waar je zelf op vastloopt, ze vindt de juiste woorden en insteek wanneer ik het niet onder woorden kon brengen om zo efficiënt verder te kunnen werken. We hebben bergen verzet :-)Over lichaamswerk:


Lien 39j:

Wat mij vooral het meest geholpen heeft aan de sessie is het leren loslaten. Mijn probleem was vooral heel veel spanning die er voor zorgde dat ik geen verbinding meer kreeg met anderen en met mijn eigen gevoel. Dat is zo stukje per beetje een muur waar er weer steentjes zijn waar er weer licht kan doorkomen.


Evy 34j : 

"Jij hebt het eh' na 1 begeleide oefening in emotioneel lichaamswerk waarbij ze vastgezette emoties doorvoelde en ruimte gaf.


Sara 23j: 

"Helemaal zen na een sessie seiki-massage" Sara had burn-out klachten.


Annelies 50j: 


"Wow dat was geen massage dat was een echte healing."bottom of page