top of page
bgImage

 

Wil jij jouw eigen handleiding en talenten ontdekken op een bijzondere manier?

Dan is een TALENTEN-wandeling wat jij nodig hebt.

Heb je geen idee van wat je talenten zijn?

Ben je er klaar mee om je te gedragen 'zoals het hoort'?

Heb je regelmatig last van (talenten in) overdrive?

Focus jij je makkelijk op wat er allemaal nog niet goed is?

Is er weinig ruimte in je leven voor jouw plezier en wat jij belangrijk vindt?

Wil jij aandacht geven aan wat jou het meeste energie geeft?

Wil jij terug inzicht krijgen met wat jou in de talentenflow brengt en meer ruimte maken voor het leven volgens jouw TALENTEN?

Ga dan met mij op talentenwandeling.

 • Tijdens een talentenwandeling stel ik jou inspirerende vragen om zo minimum 5 van jouw 10 à 15 talenten bloot te leggen. 

 • We gebruiken hiervoor de positieve bril en taal van talenten als startpunt om zo ook jouw innerlijke kompas terug ruimte te geven.
 • Doordat we wandelen wordt je hele lijf en dus ook je hele 'weten' geactiveerd.

 • Dat maakt het makkelijker om uit de belemmerde en enge visie van je hoofd te zakken en je blik te openen.

 • Bovendien heeft de natuur een rustgevend effect op ons zenuwstelsel. Niets dan voordelen dus zo een talentenwandeling.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel, mama van twee prachtige zonen van 9j en 6j. Ik hou van persoonlijke groei, de natuur en dansen. Samen met mijn partner leef ik in het prachtige Tielt-Winge.

 

Ik ontdekte het werken met talenten volgens Luk Dewulf in 2013. Ik gaf toen de workshop 'Ontdek je talent' bij mijn werkgever. Meer en meer leerde ik mijn eigen handleiding ook kennen. Ondertussen heb ik ook al een traject van 2 jaar achter de ruimte van de ondersteuning van Katrien Van Campenhout in het ontrafelen van mijn talenten en volgde ik de opleiding 'Word een pro in talenten spotten'. 

 

De kennis van mijn talenten gaf mij het belangrijke inzicht dat iets waar ik goed in was, niet noodzakelijk een talent was. Hierdoor kies ik nu bewuster waar ik mijn energie insteek zodat ik er ook mentaal van opgeladen raak. 

De talenten gaven mij een manier om mijn handleiding te kennen en ze geven mij de taal om mijn handleiding uit te leggen. In mijn persoonlijke leven helpt de kennis van mijn talenten mij ook binnen mijn gezin en als ondernemer leerde in meer mijn buikgevoel volgen ( verschillende talenten liggen hier aan de grond van).


bgImage

Quotes van klanten die de talentenwandeling deden.

Dagmar 35j: 

 

Ik dacht dat het egoïstisch was van mezelf dat ik me enkel verdiepte in tutorials over haren knippen. Ik wist helemaal niet dat dit een talent was. Ik vond dat ik alles moest willen leren.

Iris 29j:

Ik zat midden in een burn-out toen ik deze talentenwandeling deed. Wendy ging daarom met mij naar een speelbos zodat ik van rustpunt (speeltoestel) naar rustpunt kon gaan. Het was voor mij een uitdaging om met een positieve bril naar mezelf te kijken maar na de talentenwandeling ging ik met meer energie en positiviteit naar huis. Ik begreep mezelf een pak beter doordat ik 5 talenten van mezelf leerde kennen en nu de taal had om mijn handleiding ook aan anderen uit te leggen.

 

Véronique 41j:

Wow die talentenwandeling heeft mij helemaal opgeladen. Ik had nog nooit op deze manier naar mezelf, mijn talenten en mijn gedrag gekeken. Het voelde als een badje van positiviteit. Heerlijk.

Bea 37j:

Wow deze talentenwandeling ging helemaal in flow. Op dat uurtje hebben we wel 14 talenten blootgelegd, eerst door een half uur te wandelen en dan in het bos even wat mogelijke talenten te bekijken aan de hand van de talentenkaartjes.

bgImage

Praktisch:

Talentenwandeling

Statiestraat 61, 3390 Tielt-Winge

of een bos dichtbij

1 sessie van 1u:

 • waarin we min. 5 van jouw 10 à 15 talenten ontdekken
 • 1 rapport met jouw talenten 

 

investering: na de boeking stort je 97 euro op BE09 9734 1549 2157

F.A.Q.

Wat breng ik mee?

 • Een schriftje om in te noteren indien je dat wenst.
 • Kledij aangepast aan het weer (bij zon of wat natter weer).
 • Zonnecrème en/of muggenmelk indien nodig.
 • Wat bij regenweer?
 • Bij regenweer gaan we met aangepaste kledij op pad of coach ik jou in mijn praktijkruimte
 • Hoe betaal ik?
 • Nadat we een moment vastgelegd hebben, mag je 97 euro overschrijven op naam van Leylani's Bron op rekeningnummer BE09 9734 1549 2157 met vermelding van je NAAM + Talentenwandeling.

Wat als ik nog een andere vraag heb?

Ik ben ondernemer. Kan ik een factuur krijgen?

 • Dat kan zeker. Vermeld dit dan zeker en ik bezorg je een factuur

Kan ik al wat meer uitleg krijgen over die bijzonder visie op talenten?

 

 

bottom of page