top of page
bgImage

 

Groeicirkel

Ondersteuning voor je lichaam- voeding voor je ziel

Zondag 25/2, 24/3, 21/4, 19/5 en 16/6 van 13u30 tot 15u30

Werkhuizenstraat 54, 3010 Leuven

 

Deze reeks van groeicirkels is voor jou wanneer je JA antwoordt op 1 van volgende vragen:

 

 • Wil jij helemaal tot jezelf komen?

 • Wil jij thuiskomen in een kleine groep gelijkgestemden?
  Wil jij genieten van de kracht van lichaamswerk in groep?
  Wil jij ruimte ontvangen voor wie je werkelijk bent met de mooie en de kleine kantjes?

 • Wil jij focussen op het vieren van jouw successen?

 • Wil jij opgeladen en vervuld terug naar huis gaan?

 

Geniet dan van deze voedende cirkel waar jij tot bloei kan komen

bgImage

De impact van werken met het onderbewuste.

Merk je dat je er maar niet in slaagt om je leven zo vorm te geven zoals jij dat verlangt? Dan is de kans groot dat je automatisch reacties je onbewust tegenhouden om je ten volle te ontwikkelen en het leven te leiden dat past bij wie je echt bent.


Ons onderbewuste regelt 95% van ons functioneren. Het staat in voor alle lichaamsprocessen zoals ademhalen, je spijsvertering etc. Daarnaast regelt het je automatische reacties zoals je stressrespons maar ook gedrag dat je aangeleerd hebt. Je kan hierbij slechts voor 5% van je gedrag bewust kiezen.


Het onderbewuste werkt trouwens miljoenen keren sneller van je bewuste mind. Dit maakt dat je veel sneller impact kan maken. Wil je dus meer impact op je leven, dan is het belangrijk om ook je onderbewuste in te schakelen om jou te ondersteunen in het bereiken wat je wil.De natuur als spiegel van je onderbewuste

Door je onderbewuste te projecteren op een stukje natuur, krijg je rechtstreekse toegang tot je onderbewuste via associaties, gevoelens en andere impulsen die in jou wakker worden. Je kan dit vergelijken met wat therapeuten doen door je een inktvlek te laten zien om zicht te krijgen op wat er allemaal in je onderbewuste speelt.


Daarnaast kan je het stukje natuur waar jij jouw onderbewuste op projecteert, gaan verkennen. Zo krijg je een heleboel meer informatie dan als je in je hoofd blijft zitten. Op deze manier kom je dus ook uit je tunnelvisie en vergroot je perspectief op de situatie waarin je vastzit.


Door je impulsen te volgen in zo een oefening onder mijn begeleiding, kan je makkelijk beweging creëren en energetische shifts ervaren.
bgImage

Dit zeggen de deelnemers:

Agna 34j:

Ik vond het heel moeilijk om mijn RUST te nemen. 

Er was altijd wel iemand die iets van mij wou of iets dat ik dringend moest doen. Door de workshop voel ik meer en meer dat ik mezelf toesta om grenzen te trekken en dat ik me daar ok bij voel. Het schuldgevoel dat ik hier vroeger bij had en het oordeel over mezelf, krijgt geen gehoor meer.

Ik voel dat ik volgens mijn eigen tempo mag leven. Dat ik authentieker ben door echt mijn grenzen aan te geven tot in het kleinste detail.


Conny 40j: 

Ik wou graag meer beslissen vanuit de verbinding tussen mijn buik en mijn HART. Ik verlangde al een hele tijd om niet meer alles alleen te doen. 


Tijdens de workshop werd duidelijk dat ik mezelf in de wegstond. Ik blokte onbewust de hulp en ondersteuning af die ik eigenlijk verlangde. Het werd zichtbaar dat ik een muur had opgetrokken om mezelf te beschermen en dat ik die mij nu meer belemmerde dan ondersteunde. Ik heb dan ook letterlijk een stap opzij gezet tijdens mijn oefening om energetisch ruimte te maken voor anderen in mijn leven.

Sinds de workshop zijn er heel wat puzzelstukjes op hun plek gevallen!


Nadine 26:

Ik heb ook veel geleerd over mezelf door anderen aan het werk te zien tijdens de workshop. Door de anderen bezig te zien, kreeg ik ook inzichten over hoe hun uitdagingen ook in mijn leven speelden. Een heel boeiende en leerrijke reis was het.


bgImage

Praktisch:

WORKSHOP: DE KRACHT VAN VERBINDEN IN DE NATUUR

 

Dinsdag 11 en/of 18 juli van 9u30 tot 15u30

maximum 4 deelnemers -  minimum 3 deelnemers

Iedereen krijgt een korte opstelling rond de situatie waarin je vast zit.

(al dan niet met focus op je Human Design als ingang)

Tussendoor genieten we van de natuur en lichaamswerk.

Statiestraat 61, 3390 Tielt-Winge

investering: 79 euro per dag lichte lunch inclusief

Wil jij het gemak, de snelheid en de kracht van verbinden met je onderbewuste in de natuur ervaren en eindelijk resultaat?

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel, moeder van twee prachtige zonen van 8j en 4j. Ik hou van persoonlijke groei, de natuur en dansen. Samen met mijn partner leef ik in het prachtige Tielt-Winge.

Na een jarenlange zoektocht naar effectieve manieren om met mijn eigen uitdagingen om te gaan, ontdekte ik de kracht, snelheid en impact van werken met het je onderbewuste. Hierbij ervaarde ik ook hoe gemakkelijk het was om via de natuur toegang te krijgen tot mijn eigen onderbewuste en hoe snel ik resultaten boekte nu ik ook die andere 95% van mijn (onderbewuste) mogelijkheden kon inzetten om mijn leven zo vorm te geven als ik dat wil.

Hierdoor ben ik zelf geëvolueerd van een onzekere people pleaser naar een krachtige en intuïtieve vrouw. Uitdagingen op mijn pad, pak ik met gemak aan en ik wil jou laten meegenieten van mijn opgebouwde expertise zodat jij ook die doorbraken mag ervaren waar je naar verlangt.


F.A.Q.

Wat breng ik mee?

 • Een schriftje om in te noteren indien je dat wenst.
 • Kledij aangepast aan het weer (bij zon of wat natter weer).
 • Zonnecrème en/of muggenmelk indien nodig.
 • Plastic zak om eventueel op de zitten als we op verplaatsing in de buurt gaan.
 • Rugzakje met lunch en drinkbus.

Wat bij regenweer?

 • Bij regenweer gaan we met aangepaste kledij op pad en kan er een deel van de workshop in onze schuur doorgaan.
 • Is het weer echt te slecht dan stuur ik een mailtje en verplaatsen we de workshop.

Hoe betaal ik?

 • Je kan 79 euro overschrijven op naam van Leylani's Bron op rekeningnummer BE09 9734 1549 2157 met vermelding van je NAAM + workshop VERBINDEN

Wat als ik nog een andere vraag heb?

Ik ben ondernemer. Kan ik een factuur krijgen?

 • Dat kan zeker. Vermeld dit bij de inschrijving en geef je gegevens, dan bezorg ik de factuur.
bottom of page