top of page

Methodes

seiki-massage

Seiki-(shiatsu)massage is een Japanse massage-techniek die je ontvangt bovenop je kledij terwijl je op een futon (massagemat) ligt. Door het aanraken van energiepunten komt je levensenergie terug in beweging. Hierbij is het de wijsheid van je lichaam die de beweging laat ontstaan die nodig is om bij je oorspronkelijke energie (gen-ki) te komen. 

Tijdens de transformatie-coaching maak ik vooral gebruik van Live The Connection. 


Het is een zeer krachtige manier om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Ze is bovendien wetenschappelijk onderbouwd met inzichten uit de neurobiologie, kwantumfysica en epigenetica.


Waar andere methodes soms blijven hangen bij symptomen of aan nauwkeurigheid missen, ben je met ‘Live The Connection’ in staat om precies naar de oorsprong van je problemen te gaan.


Met de snelheid van het onderbewuste (zo snel als een computer) bekom je diepgaande en permanente veranderingen in je leven.

Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid.


Via spiertesten leidt je eigen 'onderbewuste' de coaching-sessies. Dit maakt dat het Live The Connection ethisch zeer correct werkt. Ik ondersteun je als coach met al mijn kennis terwijl jij met je onderbewuste de richting bepaalt. Dit geeft heldere grenzen en een veilige setting.

Transformatie- coaching

natuur-coaching

Verstil en kom op adem. Creëer beweging in je leven vanuit de verbinding met de natuur.

De ervaring leert dat dit makkelijker gaat in contact met de natuur en met je lichaam. Laat je begeleiden in het afstemmen op je natuurlijke flow.

We trekken het bos in met een situatie waarin je vast zit of met een vraag van jou. De natuur dient als canvas om je nieuwe info uit je onderbewuste te geven waar je doorgaans niet aan kan. Hierdoor kan je beweging krijgen in de situatie waarin je vast zit.

bottom of page