top of page

Kom een sessie proeven.

Samen op weg naar je natuurlijke flow.
Transformatie-coaching (ook online)

1,5 voor 110 euro

Transformatie-coaching  is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. 95% van ons gedrag verloopt op automatische piloot via ons onderbewuste. We overschrijven de programmatie die ons niet meer dient zodat je automatische piloot je ondersteunt om ten volle te LEVEN. We maken gebruik van de snelheid van het onderbewuste om diepgaande en permanente veranderingen in je leven te verkrijgen. Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid.


Tijdens de proefsessie leer je spiertesten en doen we een reset van je basisimpulsen. Op deze manier creëer je een stevig fundament om vanuit te leven. 

Kies hierna voor:

  • het Herstel-traject (10 sessies)
  • het Herbron-traject (combinatie met seiki-massage)

Natuurcoaching

1u-1,5u voor 90 euro

Zit je vast en wil je beweging creëren naar wat je wel wil? De ervaring leert dat dit makkelijker gaat in contact met de natuur. Laat je begeleiden in het afstemmen op je innerlijke natuur! De natuur geeft je daarbij een dankbaar canvas om de inzichten die jij onderbewust mee draagt aan te boren.


Kies hierna voor:

  • het Heradem-traject (10 sessies)
Seiki-massage

1u voor 60 euro

Seiki-(shiatsu)massage is een Japanse massage-techniek die je ontvangt bovenop je kledij terwijl je op een futon (massagemat) ligt. Door het aanraken van energiepunten komt je levensenergie terug in beweging. Hierbij is het de wijsheid van je lichaam die de beweging laat ontstaan die nodig is om bij je oorspronkelijke energie (gen-ki) te komen.


Kies hierna voor:

  • het Herbron-traject (combinatie met transformatie-coaching)
  • het Herleef-traject (10 sessies).
bottom of page