top of page
bgImage

 

Wil jij jouw eigen energetische handleiding ontdekken op een bijzondere manier?

Dan is een Human Design-reading wat jij nodig hebt.

Wil jij jouw unieke en specifieke manier ontdekken om jouw intuïtie te belichamen?

Wil je ontdekken hoe jij energetisch in elkaar zit?

Wil jij jouw authentieke zelf ontdekken?

Wil je jezelf bevrijden van people pleasen en conditioneringen?

Wil jij tijd winnen door sneller tot beslissingen te komen die voor jou kloppen?

Wil jij nu eindelijk eens snappen waarom anderen hun aanpak voor jou niet werkt?

Wil jij het leven leiden dat echt klopt voor jou?

Ga dan voor een Human Design reading

 • We gaan op ontdekkingstocht naar jouw innerlijke kompas met Human Design als oriëntatiepunt.

 • Op basis van jouw geboortedatum, -plaats en uur bepalen we jouw energetische blauwdruk die puzzelstukjes bevat over hoe jouw energie het makkelijkst stroomt, hoe jij makkelijkst intuïtief kan beslissen en nog zo veel meer.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel, mama van twee prachtige zonen van 9j en 6j. Ik hou van persoonlijke groei, de natuur en dansen. Samen met mijn partner leef ik in het prachtige Tielt-Winge.

 

Sinds 2019 ben ik gebeten door Human Design. Het bracht me een zucht van opluchting. Ik snapte eindelijk waarom al dat werken aan mezelf maar weinig opbracht. Human Design toonde me dat ik eigenlijk nog steeds anderen hun kompas aan het volgen was i.p.v. mijn eigen unieke intuïtie te volgen. Ook de wijsheid van mijn lichaam kreeg hierdoor de plek die het verdient bij het nemen van beslissingen. Daardoor gaat alles zo veel makkelijker nu en accepteer ik wie ik ben en hoe ik energetisch bedraad ben. 

 

De kennis van mijn eigen unieke Design stelt me in staat om  zeer gericht alle conditionering aan te pakken die mijn innerlijke kompas maskeren.

 

Hierdoor ben ik zelf geëvolueerd van een onzekere people pleaser naar een krachtige en intuïtieve vrouw. Ik weet steeds beter wat bij mijn past en wat ik zelf belangrijk vind. Uitdagingen op mijn pad, pak ik met gemak aan en ik wil jou laten meegenieten van mijn opgebouwde expertise zodat jij ook die doorbraken mag ervaren waar je naar verlangt.


bgImage

Quotes van klanten die een Human Design reading ontvingen.

Samira 18j (mental projector): 

 

Oh ik herkende zoveel van wat Wendy mij vertelde over mijn Human Design. Ik begrijp nu dat ik energetisch anders in elkaar zit dan de de meerderheid van de mensen op deze aardbol. Maar wat ook bijzonder interessant was is dat ik nu weet dat dit dus ook zo is voor mijn ouders en mijn broer.

Wat ik ook bijzonder interessant vond was dat ik ook op een heel andere manier tot beslissingen kom dan de meeste mensen. Nu weet dat het voor mij belangrijk is dat ik de juiste mensen als klankbord gebruik om mezelf vooral te horen spreken en dus niet om hun mening over te nemen.

Anton 25 j (emotional manifesting generator):

Ik kwam bij Wendy terecht omdat ik gefrustreerd was dat ik mezelf zo veel afleidde en dat is niet interessant in mijn job als zelfstandig tuinarchitect.

 

Na de reading begreep ik dat ik niet per sé alle projecten tot het eindresultaat moet afwerken maar beter samenwerk met collega's die dat wel graag doen. Ik begreep ook dat ik als 1-mijn (onderzoeker) mij in details kan verliezen en langs de andere kant net enorm weel voldoening kan ervaren door mij helemaal in iets te verdiepen in iets wat mij interesseert maar niks met mijn job te maken heeft. En dat dit ook helemaal klopt voor mij omdat het mij naast mijn job enorm veel voldoening oplevert en mij zo in balans houdt.

Daarnaast is me ook bijgebleven dat specifiek frustratie en woede voor mij een uitnodiging zijn om te gaan kijken of ik nog wel aan het doen ben wat ik echt voel dat kloppend is voor mij of dat ik vooral bezig ben met de ideeën van mijn hoofd in het wilde weg te volgen. Het zou wel eens kunnen dat dit de reden is dat ik de laatste tijd voel dat ik minder energie heb.

 

Ik ga wel nog leren ontstressen tijdens een Focus-traject bij Wendy zodat het niet door stress is dat ik mezelf afleidt.

bgImage

Praktisch:

Human Design

Statiestraat 61, 3390 Tielt-Winge

of online via zoom

1 sessie van +/- 1u15min:

 • opname van de sessie
 • 1 rapport met de basics van jouw Human Design + journallingvragen

 

investering: na de boeking stort je 127 als particulier of 147 euro als je een factuur wenst op BE09 9734 1549 2157

F.A.Q.

Wat breng ik mee?

 • Je bezorgt me ruim op voorhand je geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboorteuur.
 • Je geboorte-uur staat vaak op je geboorte-acte, een geboortekaartje of in het trouwboekje van je ouders. Je kan dit ook altijd je geboorteakte online aanvragen bij de stad of gemeente waar je geboren bent.

Hoe betaal ik?

 • Nadat we een moment vastgelegd hebben, mag je 127 euro overschrijven op naam van Leylani's Bron op rekeningnummer BE09 9734 1549 2157 met vermelding van je NAAM + READING.

Ik ken nog niks van Human Design is dat erg?

 • Nee we beginnen bij de basics dus dat is niet erg.

Ik heb me zelf al verdiept in mijn Human Design is een reading bij jou dan nog nuttig?

 • Meestal is er een specifieke reden waarom je precies bij mij terecht komt. Vertrouw daar maar op.
 • Soms helpt het om het geheel nog eens van iemand anders te horen. Ik stem me op jou af en gebruik de woorden die op dat moment met jou resoneren. Ik geef ook tips en tricks mee vanuit de twee jaar waarin ik nu zelf al aan de slag ben met mijn eigen design en klanten.
 • Wil je graag een advanced reading dan verwijs ik je graag naar een collega. Ikzelf gebruik de basics om dan in een focustraject ook alle blokkades op te heffen die jou nog belemmeren om jouw design te leven. De reading is dus geen doel op zich.

Wat als ik nog een andere vraag heb?

Ik ben ondernemer. Kan ik een factuur krijgen?

 • Dat kan zeker. Vermeld dit dan zeker en ik bezorg je een factuur

 

 

bottom of page