top of page

Samen op weg naar je natuurlijke flow met:

Over Leylani's Bron

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Lasseel. Samen met mijn partner en onze 2 zoontjes woon ik in Tielt-Winge waar ook mijn praktijkruimte zich bevindt.


Ik hou van dansen en zingen, wandelen en bosbaden en permacultuur.

Mijn nieuwste passie is Human Design (meer info op Youtube). Zelf ben ik een 1/4 sacrale Generator voor wie hiermee bekend is.


Ik ben gebeten door alles wat persoonlijke groei te maken heeft. Ik hou ervan mijn experstise up to date te houden met nieuwe opleidingen en laat mezelf ook graag coachen om meer uit mijn leven te halen.


Mijn Achtergrond

Mijn eerste stappen in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming, startten bij yoga, shiatsu-massage en meditatie. Het was ook tijdens een meditatie dat ik de naam Leylani ontving die 'hemelse bloem'  betekent in het Hawaïaans. 


Later ontdekte ik de kracht van transformatie-coaching en natuurcoaching. Als kers op de taart behaalde ik mijn certificaat als holistisch coach bij centrum GEA. Dit hele traject stelde me in staat om te luisteren naar wat mijn lichaam mij vertelde en mijn gouden kooi achter mij te laten. 


Dankzij mijn nieuwste passie Human Design, geef ik mijn intuïtie nog meer ruimte en kan ik mijn klanten nog beter begeleiden in het leven leiden dat ook energetisch bij hen past. 


Zo werd uiteindelijk ook mijn praktijk ‘Leylani's Bron’ geboren, waar ik in alle vrijheid mijn talenten in de wereld kan zettenOver transformatie- coaching

Tijdens de transformatie-coaching die ik gebruik in het trjact DEEP IMPACT maak ik onder andere gebruik van Live The Connection. Het is een zeer krachtige manier om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Ze is bovendien wetenschappelijk onderbouwd met inzichten uit de neurobiologie, kwantumfysica en epigenetica.


Waar andere methodes soms blijven hangen bij symptomen of aan nauwkeurigheid missen, ben je met ‘Live The Connection’ in staat om precies naar de oorsprong van je problemen te gaan.


Met de snelheid van het onderbewuste (zo snel als een computer) bekom je diepgaande en permanente veranderingen in je leven. 


Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid


Via spiertesten leidt je eigen 'onderbewuste' de coaching-sessies. Dit maakt dat het Live The Connection ethisch zeer correct werkt. Ik ondersteun je als coach met al mijn kennis terwijl jij met je onderbewuste de richting bepaalt. Dit geeft heldere grenzen en een veilige setting.

bottom of page