top of page
bgImage

DEEP-IMPACT:

de direct weg in je onderbewuste zelf

Ben jij al een doorwinterd reiziger op het pad van persoonlijke groei?

Heb je last van hardnekkige blokkades en wil je nu graag eindelijk duurzame verbetering zien?

Merk je dat werken via je bewustzijn onvoldoende helpt om meer voldoening, ruimte en plezier te beleven?

Voel jij dat je nood hebt aan een traject dat grondig en diep werkt?

Heb je nood aan een gespecialiseerde reisgids die weet hoe ze rechtstreeks met je complexe onderbewuste kan communiceren?

Wil je de signalen van je lichaam nu eindelijk begrijpen?

Wil je eindelijk begrijpen waar stress gerelateerde gezondheidsklachten vandaan komen?

Wil je achterhaalde overlevingsmechanismen loslaten en je intuïtie terug volgen?

Wil je gaan voor een QUANTUM ruimtereis die de snelheid en wijsheid van je onderbewuste inzet?

 

Wanneer het antwoord op 1 van deze vragen JA is...

 

 

dan is deze deep-impact reis voor jou.

 

Via gespecialiseerde methodes herprogrammeren we direct in je onderbewuste. Hierbij nemen we ook jouw Human Design als leidraad om je intuïtie terug ruimte te geven.

 

We doen dat door rechtstreeks je onderbewuste te herprogrammeren dat zo snel werkt als een computer en perfect kan aangeven welke blokkades waar zitten via spiertesten.

 

We leggen op deze manier de verborgen trauma's bloot en pakken de gevolgen ervan aan door je onderbewuste zo te programmeren dat het jou terug ondersteunt in het realiseren van een leven met meer plezier, voldoening en levensvreugde. Oude patronen die je hielpen overleven maar je nu eerder belemmeren laten we zo los zodat je steeds meer kan genieten van je leven.

 

 

voorbeelden van verborgen trauma's die vaak aan de oorsprong liggen van hardnekkige blokkades:

 

  • belemmerende overtuigingen en gedragspatronen
  • familie-patronen, loyaliteitsconflicten en oude lasten
  • stressvolle communicatie-patronen en zelfsabotages
  • grensoverschrijdende ervaringen
  • prenatale imprints
  • ...

 

 

bgImage

De impact van werken met het onderbewuste.

Merk je dat je er maar niet in slaagt om je leven zo vorm te geven zoals jij dat verlangt? Dan is de kans groot dat je automatisch reacties je onbewust tegenhouden om je ten volle te ontwikkelen en het leven te leiden dat past bij wie je echt bent.


Ons onderbewuste regelt 95% van ons functioneren. Het staat in voor alle lichaamsprocessen zoals ademhalen, je spijsvertering etc. Daarnaast regelt het je automatische reacties zoals je stressrespons maar ook gedrag dat je aangeleerd hebt. Je kan hierbij slechts voor 5% van je gedrag bewust kiezen.


Het onderbewuste werkt trouwens miljoenen keren sneller van je bewuste mind. Dit maakt dat je veel sneller impact kan maken. Wil je dus meer impact op je leven, dan is het belangrijk om ook je onderbewuste in te schakelen om jou te ondersteunen in het bereiken wat je wil.


 

Praktisch:

DEEP-IMPACT

online of in de praktijk @Statiestraat 61, 3390 Tielt-Winge

10 sessies van 1,5u:

* leren ontstressen

-> om ook tussendoor het stapelen van stress tegen te gaan en triggers te verwijderen uit je onderbewuste

(kan je de rest van je leven zelf toepassen!)

 

* leren spiertesten

->om te communiceren met je onderbewuste en gericht te werken tijdens de sessies zodat je de boodschap van je lichaam helder krijgt en dan gericht kan aanpakken

 

+ gratis boek

'ontstressen in minder dan 5 minuten'

 

+ vragen stellen tussen de sessies

via whats app (antwoord binnen 24 uren max)

+ alle mogelijkheden van het FOCUS traject inclusief

(dus ter plaatse kan je ook voor natuurcoaching of een een reiki-behandeling kiezen)

 

investering*: 1397 euro/1497 euro/1597 euro 

waarvan minimaal de helft te betalen na sessie 1 en de rest na sessie 5

*glijdende schaal volgens jouw inkomen (dat ken jij het beste) - betaal je 1597 euro dan schenk je iemand anders met minder inkomen een lagere prijs

 

Wil jij de kracht en snelheid ervaren van rechtstreeks in je onderbewuste te werken?

bgImage

Dit zeggen klanten over het DEEP-IMPACT traject:

"Jouw openheid, mildheid en gevoel voor humor

maken het zalig om met jou te werken."

***

"Ik had het echt zwaar.

Na elke sessie voelde ik me lichter

en meer mezelf."

***

"Ik hou van hoe direct jij bent.

Hoe jij dat doet vanuit jouw gevoel vind ik verfrissend."

***

"Ik voel me op mijn gemak, wat ook zeer belangrijk is bij het naar boven brengen van (verborgen) trauma's. Ze begeleid je duidelijk en rustig, ze voelt je ook goed 'in' en aan, waardoor je samen sneller tot de kern van het 'probleem' kan geraken en dat te transformeren. Ik hou zelf ook heel erg van deze methode die ze toepast, want het laat je zo snel groeien en evolueren i.p.v. jarenlang in de pijn te blijven steken... een meer effectieve methode ken ik niet en ze beheerst die goed. "F. (v) 45j uit Rotselaar

***

Wat het deep-impact traject mij het meest geholpen heeft, iis het leren loslaten. Mijn probleem was vooral heel veel spanning die er voor zorgde dat ik geen verbinding meer kreeg met anderen en met mijn eigen gevoel. Dat is zo stukje per beetje een muur waar er weer steentjes zijn waar er weer licht kan doorkomen.

 

In momenten van van spanning kon ik die met u oplossen plus heb je mij de handvaten gegeven om op het moment zelf alleen het aan te pakken. Dus dat ik niet moet blijven doordoen met de spanning en hopen met wat oefeningen te doen dat het gaat loskomen want het is niet fysiek. En dat heeft mij ook hoop en moed gegeven want op den duur had ik zodanig veel pijn dat ik er soms wat door zat en nu heb ik weer handvaten heb waardoor ik nu weer moed heb en licht zie en nu terug wat intenser kan leven.

 

Ik was volledig afgedwaald van wat ik wou, er waren overal blokkades en nu heb ik door de blokkades terug mijn weg gevonden.

 

Human Design heeft mij vooral geholpen om dingen te aanvaarden en van mijn partner nu ik weet dat hij eigenlijk anders in elkaar zit dan ik. Waarom botsen we. Wat is een kwestie van aanvaarden en waar kunnen we aan werken? We zijn anders op een aantal vlakken en dat geeft niet. We vullen elkaar aan en daarnaast is het voor mij een kwestie van mij als een zeef op te stellen (ipv als een spons voor zijn emoties).S. (v) 35 uit Gent

***

Wat ik aan de sessies bij jou apprecieerde was de andere manier van werken: niet teveel 'mogen' babbelen, het verbinden, tot rust komen... En zoals ik vroeger al zei, is t heel leuk dat je veel dingen herkend (al kan dat ook een valkuil zijn, maar was het niet). Ook tof dat ik mezelf mocht/kon zijn met onzekerheden, mijn verhaal,.. A (v) 53 uit Leuven

 

 

 

 

F.A.Q.

Kan traject ook online?
  • Dat kan. De meest krachtige tools kunnen gewoon online ingezet worden.
Hoe betaal ik?
  • Je stort na je intake-gesprek 775 euro overschrijven als voorschot of de volledige som van 1497 euro op naam van Leylani's Bron op rekeningnummer BE09 9734 1549 2157 met vermelding van je NAAM + Deep Impact.

Wat als ik nog een andere vraag heb?

Ik ben ondernemer. Kan ik een factuur krijgen?

  • Dat kan zeker. Geef je gegevens door en ik bezorg je een factuur.bottom of page